Povestea

Ce sunt "Cum au prins viaţă aceste cărţi"?

Ce sunt "Cedrii Sunători"?

În 1994, Vladimir Megre, un antreprenor rus, porneşte într-o expediţie pe flubiul Obi’ spre nord şi întâlneşte doi vârstnici care îi spun despre un cedru (kedr pe limba rusă, mai cunoscut în limba engleză - pinus siberica) din adâncurile taigalei, care scoate un sunet „rugător” sau "tânguitor", ceea ce înseamnă că era aproape de sfârşitul vieţii sale de secole, fiind gata de a fi tăiat şi de a-şi oferi celor interesaţi remarcabilele proprietăţi vindecătoare. Decide să se întoarcă în zona respectivă anul următor, (1995) de data aceasta singur pentru a face investigaţii. În locul celor doi bătrânei, el descoperă o tânără femeie, care îi spune că acei bătrânei erau bunicul şi străbunicul ei şi se oferă să îl ducă la cedrul descris de ei. Se dovedeşte a fi o pustnică ce trăieşte retrasă în taiga, fără nicio facilitate (locuinţă şi alimente depozitate) decât cele oferite de Natură. Acasă, în poieniţa Anastasiei, el petrece 3 zile, în care ea îi dezvăluie informaţii profunde despre creaţia Universului, relaţia originală a omului cu Natura şi stilul de trai complet denaturat al omului modern, educaţia copiilor, o serie de secrete ascunse de umanitate şi multe alte cunoştinţe pe care oamenii de ştiinţă nu le-au desluşit încă. Rugămintea Anastasiei a fost doar să scrie o serie de cărţi, pentru că ele vor schimba milioane de vieţi în bine şi vor scăpa mulţi oameni de suferinţe. Visele şi dorinţele Anastasiei se conturează până la cel mai mic detaliu în cele mai neaşteptate moduri. Megre, un simplu negustor fără talent în arta literară porneşte încă buimăcit de experienţele profunde trăite în taiga să le expună în cărţi, care pe parcurs de 10 ani ajung să fie seria de 10 volume numită "Cedrii Sunători ai Rusiei".

Cărţi care se vând singure...

La tipografia unsprezece a Moscovei, pe cheltuiala proprie a tipografiei au fost tipărite primele 2000 de cărţi din prima ediţie broşurată despre Anastasia. Acele prime cărţi au fost vândute chiar de autor la staţia de metrou Taganskaya, iar în scurt timp cititorii au început să vină să-l ajute la vânzarea cărţilor. O femeie vindea zilnic cărţi la altă staţie de metrou, explicând fiecărei persoane că este o carte care merită citită. Directorul comercial al unei agenţi de impresariat a plătit în avans tipografiei să mai publice încă 2000 de cărţi.

Cititorii sunt atraşi către aceste cărţi!

În perioada de 3 ani, cât a durat traducerea volumelor în limba engleză de către John Woodsworth, cercetător asociat cu "Grupul de Cercetare Slavic" al Universităţii din Ottawa, au fost vândute peste 100.000 de cărţi doar prin recomandările călduroase ale celor ce le-au citit. Unele magazine spun că sunt cele mai răpite cărţi. În 3 ani autorul a primit peste 40.000 de scrisori de mulţumire de la cititori! Până în anul 2005 vinde peste 10 milioane de cărţi în întreaga lume fără nici o reclamă, ci doar prin recomandările cititorilor. Unii cititori cumpără zeci de cărţi pentru a le face cadou.

De ce sunt aceste cărţi atât de puternice?

Multe cărţi au fost scrise până acum, dar nici unele n-au reuşit să fie atât de îndrăgite de atâtea culturi diferite de pe glob, să unească omenirea într-o viziune clară, un scop nobil, spiritual, un bine pentru toţi, şi să aprindă acea flacără interioară, eternă ce-i propulsează să manifeste împreună visele şi dorinţele spiritului! Editorul cărţilor în engleză, dr. Leonish Sharashkin spune: <<Mulţi învăţători au vorbit până acum de "Uniune, Unitate" - la un alt nivel al existenţei, diferenţele culturale dispar şi umanitatea devine o unitate, un întreg. Şi totuşi, înţelegerea acestui concept doar intelectual nu ajută - trebuie simţit. Când cititorii seriei în engleză din întreaga lume îmi spun că au plâns sau au râs în timp ce au citit Anastasia, cum au fost cuprinşi de furie sau compasiune - acelaşi răspuns l-am văzut şi în Rusia - acest fapt îmi inspiră acel sentiment de "Uniune" pentru că văd cum se manifestă chiar acum în faţa ochilor. Nu cunosc nici un alt autor modern a cărui mesaje să ajungă chiar în miezul fiinţei umane, destinate atâtor milioane de oameni, care să treacă peste toate straturile de condiţionări culturale, cu aceaşi putere ca mesajul Anastasiei.>>

Realitate sau imaginaţia autorului?! Aici avem citatul celebru care rezolvă orice neînţelegere:

"Eu exist pentru aceia pentru care eu exist" - Anastasia

- Mii de scrisori de mulţumire, poezii şi desene au fost trimise către Vladimir Megre de către oameni de pe tot globul, din toate păturile sociale!

- Peste zece milioane de cărţi vândute fără a face reclamă, ci doar din recomandări ale cititorilor cu inima înflăcărată de bucurie şi lumină!

- Chiar şi cunoscuţi oameni de afaceri renunţă la acea prosperitate materialistă şi părăsesc oraşul, serviciul pentru a locui în propria vatră, unde îşi cultivă mâncarea în grădina proprie, îşi creează "spaţiul de iubire" aşa cum este recomandat de Anastasia în cărţile Cedrii Sunători ai Rusiei, pentru ca omul să trăiască perfect sănătos şi în abundenţă adevărată.

- Pe situl nostru, la secţiunea "Media" puteţi viziona interviuri cu astfel de persoane.

- Apar situri în întreaga lume dedicate "mişcării Anastasia" care porneşte pur şi simplu din esenţa fiinţei fiecăruia, din propria iniţiativă!

- Apar comunităţi ecologice, se fac din ce în ce mai multe proiecte pentru grupuri de oameni care doresc înfiinţarea aşezămintelor, unde fiecare OM să trăiască cu adevărat liber - în casa şi grădina proprie, să aibă hrană naturală, din grădina sa, aer şi apă curată.

- La secţiunea situri găsiţi adresele de Internet pentru cazul în care doriţi să susţineţi sau să vă alăturaţi unor astfel de comunităţi.

Experimentaţi energia unică a acestor cărţi...

Citez: "După afirmaţiile Anastasiei, în texte au fost introduse combinaţii de litere şi aranjamente de cuvinte care au influenţă binefăcătoare asupra omului. Toate acestea pot avea efect atunci când, în timpul citirii, auzul nu va fi deranjat de zgomote produse de aparaturi sau mecanisme artificiale. Doar sunetele naturale ca susurul apei, trilul păsărilor, foşnetul frunzelor în copaci, pot favoriza obţinerea unui efect pozitiv."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *