cărţile „Anastasiei”…

În unele părţi ale lumii, aceste publicaţii, definite acum câţiva ani de un grup de cititori germani „Noua Biblie”, au pus în mişcare lumea şi au condus către o schimbare. Una pozitivă! Deoarece, ceea ce face acea „lume”, nu este izolare, nu este extremism, ci este, pur şi simplu, este o ALEGERE! O alegere a unei căi diferite de cea practicată azi de aproape întreaga omenire. O cale de întoarcere la natură, la un stil de viaţă liber de „standarde”, de „stereotipuri” şi de „condiţionări”. Iar vremurile ne confirmă că tocmai aceasta este calea cea dreaptă! Oameni din multe ţări ale lumii au cumpărat pământ şi acum se „chinuie” să-şi amintească ceea ce multe generaţii dinaintea lor au rătăcit. Se chinuie să-şi regăsească echilibrul şi condiţia primordială pe pământ! Acolo de unde cu toţii venim, acolo de unde cu toţii ne hrănim şi acolo unde cu toţii ne întoarcem. Este condiţia necesară corpului fizic pentru a se putea revela!

Noi publicăm această serie de cărţi frumoase, inspiratoare, înălţătoare pentru a determina cât mai multă lume să facă alegerea! Vă invităm, aşadar şi pe voi, cei ce vizitaţi acest spaţiu virtual, să vă „suflecaţi mânecile” şi să produceţi schimbarea! Cât putem şi ne pricepem, vă vom sprijini cu răspunsuri la întrebări, dar mare parte depinde de voi. Doar de voi! 

Vă aşteptăm în rândul celor care vor „altceva” pentru copiii lor din viitoarele generaţii! 

diferenţa dintre alte publicaţii şi cărţile siberienei Anastasia…

stă în faptul că, pe lângă mesajul frumos, tandru, plin de iubire către Om, Natură, Divinitate, Univers, aceste volume dau şi sfaturi practice, concrete pentru realizarea unui pas important către schimbare. Zilele în care trăim alcătuiesc o epocă extraordinară, de mutaţii în lumea terestră şi universală! Ceea ce a fost nu mai este şi nici nu va mai fi niciodată. Omenirea, împreună cu Leagănul Terra pe care-şi duce existenţa, este în plin proces de metamorfoză. Sau, poate, de revenire la forma iniţială. Cărţile Anastasiei, în principiu nu învaţă mai nimic, ci readuc aminte, deoarece mare parte din ce veţi găsi în textele celor 10 volume, veţi înţelege citind că este în voi, undeva adânc în inimă şi în suflet. Doar că înainte erau „acoperite”, „nerevelate”, dar dintotdeauna percepute. Adesea, cititori, în special cititoare, vin la noi cu mesaje sau cu apeluri telefonic confirmând ceea ce tocmai am afirmat. Adică, mult din ceea ce citesc e ca şi cum ar fi fost deja acolo, adânc în suflet, şi după citire îşi găseşte calea spre revelaţie, spre deschidere. Da, aşa este! Totul este în noi de la naştere şi ducem cu noi şi dincolo de moarte, ca o dovadă a continuităţii: moartea este parte integrantă din viaţă, iar totul este etern. 

Citiţi „Anastasia” şi veţi avea impresia că dialogaţi cu ea direct, fără intermediari. Şi că cerul începe să vi se deschidă, vorbindu-vă şi încurajându-vă. Iar impresia asta, cu timpul va deveni realitate! Credeţi-ne! Pe noi şi pe cele câteva sute de milioane de cititori care au confirmat deja! Lectură cu folos să aveţi!