Ulei de Cedru Siberian produs în România! 250 ml.

400,00 lei

Descriere

Uleiul de Cedru Siberian produs de editura "Dianuşa"!

Sunt prevăzute reduceri la cantităţi mai mari! 

În sfârşit reuşim să producem în mod autonom faimosul Ulei de Cedru Siberian!

Este o poveste lungă... O poveste de dragoste! Faţă de aces leac exclusiv, cu o reputaţie consolidată în rândurile cititorilor "Dianuşei" şi faţă de toţi cei care, de-a lungul celor 20 de ani de activitate ai noştri, ne-au ajutat, ne-au fost alături încontinuu, au cunoscut Uleiul de Cedru şi l-au apreciat! Ne-am străduit, am reuşit! Doar împreună cu voi!

Îl obţinem cu ajutorul unei prese de lemn de Cedru importată din Siberia, direct de la cei care produc acest ulei nemaipomenit! Întregul proces respectă cu sfinţenie tehnica dezvăluită de "Cedrii sunători ai Rusiei", din Siberia, Federaţia Rusă. Nici seminţele decojite şi nici uleiul nu intră niciodată în contact cu metalele! Acesta este unul din marile secrete ale succesului cunoscut de-al lungul anilor de uleiul de Cedru Siberian. Întregul proces se desfăşoară în ambient protejat, în deplin respect cu standardele igienice şi energetice, astfel încât produsul final să fie unul excelent.

Astfel, procesul este constituit din unele etape importante, din care enumerăm doar câteva:

  1. Miezurile - aşa-zişii muguri - sunt importante direct din Siberia, mai exact spus, din Novosibirsk, localitate care se află în inima taigalei. Sunt aceiaşi muguri pe care i-am comercializat încă de la începutul activităţii noastre;
  2. Urmeată un control acurat şi presarea lor în teascul de lemn de lemn de Cedru Siberian. Doar câte 3 kg odată! Atât presa (teascul), cât şi capacele şi fundul peste care, printr-un mic uluc, se prelinge uleiul într-o carafă de sticlă, sunt confecţionate exclusiv din lemn de Cedru Siberian. Mugurii, în teasc, sunt introduşi într-un săculeţ sterilizat de in pur, care are rolul de a-i ţine la un loc şi de a filtra uleiul;
  3. A treia etapă consistă în "maturarea" şi decantarea uleiului! Procesul decurge timp de 10/14 zile. În acest intervat, sedimentele aflate în suspensie se depun pe fundul carafei. Ceea ce se varsă în recipientul final (în flacoane) este un ulei nefiltrat, dar sedimentat, adică fără reziduuri mari de seminţe. Este important ca în timpul consumului, flaconul să fie agitat de fiecare dată când este folosit. Am menţionat mai sus "maturare". Uleiul presat rămâne în tot acest timp pe sedimentele depuse pe fundul carafei. În această formulă, cele două componente - uleiul şi sedimentul - interacţionează, făcând schimb continuu de substanţe. Ce încă mai este gros şi "nefluid" coboară din ulei în sediment, iar ceea ce este activ în sediment face reacţie cu uleiul şi îl îmbogăţeşte;
  4. Turnarea în recipientul de comercializare este un proces simplu şi foarte satisfăcător! În sfârşit degustarea! Este cea care creează o oarecare stare de euforie şi mulţumire sufletească! Flaconaşele şi dopurile de aluminiu căptuşite cu silicon la interior (şi aici se respectă principiul neatingerii cu metalele!) sunt sterilizate în aceeaşi zi în care are loc îmbutelierea. Urmează cireşica de pe tort: sigilarea finală cu capişonul termoretractabil, adică garanţia că primiţi produsul original şi de calitate. Ruptura sau găurirea capişonului de plastic denotă o neregularitate intervenită ori în timpul ambalării, ori în timpul tranportului. Cu toate acestea, sub capişon mai există o garanţie: cea a capacului sigilat pe gâtul flaconului.

Toate aceste faze oglindesc tradiţia, la care au fost adăugate standardele igienice contemporane. Veţi aprecia cu siguranţă uleiul nostru şi, sperăm noi, şi dăruinţa cu care am făcut şi vom continua să facem asta! O facem pentru voi, iubiţi cititori, aşa cum am făcut şi atunci când am publicat şi difuzat mesajului Anastasiei! Mulţumită ei - acestei femei înţelepte din taigaua siberiană - noi am intrat în posesia acestei metode antice şi tradiţionale de producţie a uleiului de cedru, 

Uleiul se găseşte atât în flacoane de 100 ml, cât şi de 250 ml. Există o mică diferenţă de preţ la suta de mililitri între cele două flacoane. Se economiseşte puţin la suta de ml. în cazul ambalajului mai mare! 

Valabilitatea este de 12 luni de la data inscripţionată pe fiecare ambalaj în parte. 

Este indicat să se păstreze la întuneric şi uscat. Odată deschis, ambalajul trebuie conservat în frigider cu capacul său original.

Valoarea energetică medie pentru 100 ml de ulei este de 3696 kj/899 kcal.

100 ml. de ulei crud conţin aproximativ:

  • carbohidraţi - 0 gr;
  • zaharuri - 0 gr;
  • proteine - 0,1 gr;
  • sare - 0 gr;
  • acizi graşi saturaţi - 7,3 gr;
  • acizi nesaturaţi - 24,1 gr;
  • acizi polinesaturaţi - 68,5 gr, din care:
  • omega 3 acizi graşi - 0,2 gr;
  • omega 6 acizi graşi - 68,3 gr.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 20 × 5 × 5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.